مرکز های مختلفی در سرتاسر کشور وجود دارند که به فروش و عرضه گوشت گاوی بصورت منجمد، گرم، تازه یا بسته بندی می پردازند و بهترین فیله یا راسته گاوی و گوساله را به مشتریان ارائه می نمایند.
گوشت گاو گوشتی با مصرف فراوان است که در بسیاری از کشورهای اروپایی بعنوان پرمصرف ترین گوشت معرفی شده و در کشورمان نیز اینچنین است یعنی گوشت گاو بعد از گوشت مرغ پراستفاده ترین است و هم رتبه با گوشت گوسفندی می باشد.
گوشت گاو صرف نظر از ارزش تغذیه ای اش از طعم خوبی برخوردار است بخصوص فیله آن اگر بصورت کبابی مصرف گردد بهترین طعم را تجربه خواهید کرد.
انواع گوشت گاوی
گوشت گاوی امروزه توسط مراکز عرضه کننده و فروشگاه های معتبر با اشکال مختلفی عرضه می گردد که برخی ازین محصولات بصورت منجمد می باشند و برخی دیگر هم بصورت تازه بفروش می رسند.
اغلب محصولات منجمد شده گاوی که در بازار ارائه می شوند از شرکت های خارجی و به خصوص برزیلی همچون مینروا به بازار ایران وارد گشته اند و با بهترین کیفیت در معرض فروش گوشت گوساله قرار گرفته اند.
بعضی از محصولات پروتئینه نیز ازین گوشت تهیه می شوند همچون کالباس یا سوسیس و برخی از گوشت های عرضه شده گاوی هم به شکل فیله، راسته، سردست، کتف، ماهیچه یا شقه بفروش می رسند.
هریک ازین سمت ها از اندام های مختلف گاو فرآوری شده است و همانطور که می دانید ماهیچه ها و سردست بهترین و ترد ترین گوشت هستند و راسته و کتف نیز هریک به نوعی لذیذ ترین بخش گوشت گاو محسوب می شوند.
منبع: خوراک دام و طیور ایران