گوشت گاو ماده از نظر پخت و طمع و زمان آماده سازی چگونه است و بیشتر در چه مواردی قابل استفاده است؟ خرید عمده گوشت گاو ماده توسط چه مراکزی انجام میشود؟ لطفا ما را تا پایان همراهی کنید.
گوشت گاو ماده محصولی است که نباید انتظار گوشت زود پز و خوش طمع همچون گوشت گاو تازه را داشت. یکی از نشانه های انواع گوشت گاو ماده، رنگ چربی همراه گوشت است که میتواند بهترین راه برای تشخیص باشد. چربی گوشت گاو ماده، زرد پررنگ است که به راحتی قابل مشاهده میباشد. زمان پخت این گوشت معمولا یک تا سه ساعت از گوشت معمولی بیشتر است و اکثرا جدای از مصرف مردم، توسط کارخانه های سوسیس و کالباس استفاده میشود. به دلیل موارد گفته شده قیمت گوشت این حیوان در حالت زنده کیلویی ۲ تا ۴ هزار تومان ارزان تر است.کارخانه های کالباس و سوسیس و قصابی ها و مراکز و فروشگاههای زنجیره ایی بصورت عمده خرید آنها را انجام میدهند.
منبع: خوراک دام و طیور ایران
خرید عمده گوشت گاو ماده
سایت بازار گوشت و دام ایران www.ibeef.ir همراه با کلیه شبکه های اجتماعی اش که در حوزه تجارت گوشت و دام است یکجا 90 میلیون تومان بفروش میرسد | ||
مالک سایت: جهان تیغ راه هاي ارتباطي: |
||
شماره موبايل: 09103347002 | ||
شماره ثابت: 09103347002 | ||
کانال تلگرام: ibeef@ | ||
حساب اینستاگرام: ibeef.ir@ |